NOAPTEA GALACTICĂ A BĂRBATULUI

DE 8 MARTIE, DA


Sau măcar județeană, dacă internațională nu se poate, zic și eu. Dacă partenerele noastre de galaxie au o zi a lor, noi de ce să nu avem noaptea noastră? E de noaptea minții lipsa aiasta, zic.
29 februarie ar fi data ideală: mai răruț, că-i mai drăguț. Și cum orice mascul alfa-betizat ar trebui, cică, să fie oleacă mai frumos ca dreacu’...
Ce ziceam?
Ăștia de la ONU s-au tâmpit de tot! Dacă avem, țineți-vă bine de uluci ! și o ‘Yoga day’, ziua Albinei, a Limbii Chineze, bre! a Tonului... !? Pe când a Herpesului? De ce nu și a… Ornitorincului? Sau Ariciului? Sau pentru simpatica Drosophila Melanogaster?
Neapărat să semnați petiția mea cu “Ziua Internațională a Mersului cu Fața”.
http://www.petițiionline/ro/sections/international-days/ziuamersuluicufața/

Beac tu ecșăn.

Cum o fi să fii femeie!?
- Să te fluiere încetișor pe stradă? Bine, eu cam înțeleg că am pățit-o, e cam ca la telefon: “Alo, domnu’! Surdule! Ți-a picat basca!”
- Să caște ochii la picioarele tale (era să zic craci, ptiu!) când, culmea! ai o fustă ceva mai jos de genunchi, nu mini?
- Să nu fie atent când îi explici fișa postului, și-i tot repeți că doar de harți se poate, și mocofanu’ tot cu ochii în decolteu!? E adevărat că, cică, face bine la dioptrii, da’ mai e și unii cu hiper - tensiune, zic.
- Sau să-ți dea… flori? Na, că ăștea tot de post e. Și să-ți zici în gând: “Un pet de bere ce-avea, plm?“ Sau pzm?

Bine, bărbații sunt și invidioși, fi-le-ar pizma a dreacu’! Ar vrea și ei să care trăiștili de la piață, să spele, să gătească, sau să înțeleagă faza cu “în stânga perete, în dreapta perete, în față dădusem cu mopu'."
N-ai cu cine, domne, n-ai cu cine!

LA MULȚI AAANI! <3

http://www.un.org/en/sections/observances/international-days/

Comments

Popular posts from this blog

ÁPOSZTOLORUM

ȚÍKLA

Adevărul despre punctul D. 1, egy, one